OLYMPUS DIGITAL CAMERADit is em dan, mijn allereerste echte project. Net op tijd af voor de komst van mijn oudste. Altijd in de box gelegen, later als speelkleed en toen als picknickdeken. Om vervolgens bij Prinses nr. 2 weer heerlijk in de box te belanden. Alletwee de meiden spreken over MIJN dekentje en met de jaren is hij alleen maar zachter en fijner geworden.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Extra speciaal is deze deken natuurlijk door het gebruik van restjes stof, zo zit mijn favoriete pyamabroek erin, in combinatie met wat stukjes overhemd van mijn man. Alles is samengekomen door een vast raster van dezelfde stof te gebruiken, en de rand en de achterkant van hetzelfde ruitje te voorzien.


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *