IMG_5533 Beetje gezond trakteren, maar dan toch leuk? Zie hier mijn versie van een Poezen traktatiemand. Als traktaties had ik een mandarijntje in een groen servet gewikkeld (meteen makkelijk voor de schilletjes) en daarbovenop een klein knuffeltje, touwtje om de bovenkant en het lijkt net of het knuffeltje in het gras zit.

Van een groot stuk oranje karton Dikkie Dik geknipt en deze vastgemaakt in een ondiep mandje. Zo lijkt het net of Dikkie Dik alle knuffeltjes gevangen heeft :O)IMG_5529

Categorieën: Door mijTraktaties

2 reacties

Danielle · 2 september 2013 op 14:35

Wat een leuk idee, denk dat ik je ga nadoen, als je het niet erg vindt 😉
Mag ik vragen waar je de schattige knuffeltjes vandaan hebt?
Groetjes en bedankt,
Danielle

    Menke · 2 september 2013 op 15:07

    Ontzettend leuk als je ze ook wil maken, zou het helemaal leuk vinden als je me een fototje van het eind resultaat zou willen sturen ;). Deze kleine knuffeltjes komen bij ikea vandaan (voor weinig) durf niet te zeggen of ze deze nog hebben, maar vast wel iets vergelijkbaars. Heel veel plezier met knutselen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *