Na alle recepten van de afgelopen tijd… Eindelijk ook weer eens een nieuw naaiproject! Mijn Mojo weer gevonden, het is dan ook voorjaar! 

Aangezien ik veel broodjes bak, sinds 1 januari supermarkt brood vrij zelfs, had ik een duidelijke behoefte aan een goed opberg item. Plastic zakjes zijn vaak te klein en ook niet tot in den treuren herbruikbaar en in de broodtrommel droogt mijn halfje bruin toch echt uit. Vandaar de broodwrap! Van binnen tafelzijl buitenkant katoen beetje oefenen en je origami’t m zo om je brood/broodjes heen. Eigenlijk heel simpel, maar ik heb er zoveel plezier van! Dacht ik deel het idee ;). Afentoe draait hij een rondje mee bij de gekleurde was op 30 graden. Prima!

  

En tsja, als je dan toch op de “groene” toer gaat (want het is herbruikbaar en gemaakt van restjes uit de kast) dan meteen ook maar snack zakjes. Super handig voor in de tas naar de dansles, speeltuin of zelfs school. Zonder ingewikkelde sluiting of moeilijk patroon, denk kussensloop en dan in mini formaat. 

 

Trust me we hebben uitvoerig getest en zelfs de kleinste rozijntjes blijven er prima inzitten. Ik zou geen aangesneden tomaten in dit zakje vervoeren maar appelschijfjes, cherry tomaatjes, rozijntjes, koekjes, chipjes etc gaan prima! En voordeeltje… Zakje vies huppetee mee in de wasmachine! 

 

  


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *