Op veler verzoek hierbij het recept van mijn kikkererwten wraps.


Nodig (recept is voor wat wij met z’n 4en eten):

  • 250 gram kikkererwten meel
  • 100 gram bloem
  • Peper / zout naar smaak
  • Flinke schep Oregano (of een ander kruid naar keuze)
  • Scheutje olie
  • 700 ml kraanwater


Bereiding:

Alles in de beslagkom, kloppen, pannenkoeken bakken. 

Dat is alles…..

Serieus 😉 

Je kunt variëren, alleen kikkererwten meel kan ook, wij vinden ze zoals hierboven het lekkerst. Ook koud de volgende dag prima te eten, echter vergeet dan echt niet het scheutje olie anders breken ze…



Lekker zomers met Griekse yoghurt verse groente, tonijn, geitenkaas en een appeltje. 

Ook niet te versmaden met een berg roerbak groente & als je de kruiden in de wraps aanpast prima basis voor een Mexicaans maaltje!

En dat alles zonder de nodige e-nummers & bergen zout die in de kant en klaar versie zitten. Makkelijk om in huis te hebben, meel blijft lang goed, en om een voedzame makkelijke maaltijd of lunch op tafel te zetten in minimale tijd! 

Favoriet recept van onze meiden, zeker met allemaal gezellige bakjes op tafel ze mogen dan zelf opscheppen wat ze lekker vinden. En niet onbelangrijk…. Lekker met je handen eten!!!


Eet smakelijk!


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *