Over mij

Hoi, ik ben Menke en al vanaf jongs af aan hou ik ervan om dingen te creëren, wat… dat maakt niet zoveel uit. Van Logo tot Taart, van Breien tot Naaien, het word een heel handwerk ABC. Na mijn opleiding tot Webdesigner ben ik op kantoor terecht gekomen waar ik met veel plezier ruim 10 jaar als secretaresse heb gewerkt. Echter is de tijd nu gekomen om mijn passie op te zoeken!

De tijden zijn gejaagd, niemand heeft meer ergens tijd voor, terwijl Wuuthet juist zo belangrijk is om je hoofd lekker leeg te maken. Bij mij gaat dit heel goed met een kopje thee en een projectje. Is dat bij jou ook zo, maar kom je er niet uit? Ik help je graag. Iets in je hoofd maar de uitvoering komt er maar niet van? Ik help je op weg of maak het voor je. En last but not least op zoek naar inspiratie? Kijk gerust met me mee!

De site geeft een duidelijk beeld van door mij gemaakte dingen door de jaren heen, zoals je kunt zien bij oudere projecten laat de fotografie nogal te wensen over… nooit gedacht dat het van belang zou zijn mooie foto’s te maken.

Jouw naam (verplicht)

Jouw email (verplicht)

Onderwerp

Jouw bericht

Bijlage: