Dat is lang geleden…. zoveel te doen zo weinig tijd, maar het is zo leuk zo afentoe alles weer terug te zien ? dus toch maar weer eens een stukje. 

Paar weken geleden was Josephine jarig en al wat op haar verlanglijstje stond waren eenhoorns, eenhoorns en nog eens. Dus ik kon weer eens ouderwets een thema feestje verzinnen, met eenhoorn ballonnen regenbogen en natuurlijk: eenhoorn lekkers!!!​

Een heerlijke eenhoorn taart opgebouwd als volgt: donkere chocolade cake, chocolade crème, lichte chocolade cake, kersen bavarois, roze cake, kersen jam en bovenop een laag spikkel cake. Het gebeuren afgesmeerd met merengue schuim, voor de manen het schuim gekleurd met kleurstof en van fondant oortjes en een hoorn gemaakt en zilver geschilderd, voor de oogjes donkere chocolade gesmolten en opgespoten in de juiste vorm.

Ook natuurlijk wat karnemelkse cupcakes gebakken, opgespoten met een restje van het eenhoorn schuim en daarop kleine fondant eenhoorns die ik gemaakt heb met behulp van een malletje 

De meiden hebben heerlijke suikerkoekjes versierd 

En omdat ik dat zo lekker vind…. was er ook worteltaart


0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *