IMG_0346

Hier spreek ik over een Paas placemat, maar als je net als mijn meisjes van roze houd is het zeker een placemat voor het hele jaar door ;O). Trouwens als je de kleur van het tafelzeil aan zou passen kun je in ieder gewenst thema aan de slag. Van een oude krant maak je een mal (dan hebben alle placemats dezelfde afmeting) aan de achterkant van het tafelzeil aftekenen met potlood en dan gewoon uitknippen met de keuken schaar.

Op de markt zijn voor weinig allerlei kantjes en bandjes te koop, deze stik je met een zigzag steekje om de rand et Voila, het is een vrolijke tafel. De placemats kun je gewoon afnemen met een doekje, maar kunnen ook prima mee in de wasmachine op 30graden.

Categorie├źn: DecoratiePasen

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *